Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, pelé à vif, épépiné et coupé en deux
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
- 650 g de glaçons
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357 kJ / 85 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet concombre-sirop d'érable
3 Std. 5 Min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 Std.
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 Std. 5 Min
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12j
Gaspacho sucré-salé
5 menit
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 menit
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12j
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Sorbet aux fruits (Simplicité)
10 min