Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, pelé à vif, épépiné et coupé en deux
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
- 650 g de glaçons
- 8 feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 357 kJ / 85 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bavarois tomate-fraise
2小时 25 分钟
Cocktail du printemps
5 dk
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1小时 15 分钟
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Cheesecake au concombre
4 Std. 30 Min
Roulés d'aubergine
35min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1小时
Sorbet concombre et vinaigre balsamique
12h
Cannellonis de courgette et saumon, sauce au curry
30min
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12j 30 menit
Glace pistache et safran
3u. 20min