
Urządzenia i Akcesoria
Pommes farcies aux fruits secs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de raisins secs25 g
-
de calvados10 g
-
d'oignon rouge coupé en deux120 g
-
de beurre doux20 g
-
d'abricots secs dénoyautés coupés en six50 g
-
de noix décortiquées25 g
-
de cannelle en poudre1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
pommes type Gala4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
216 kcal /
908 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de pomme
10 Przepisów
Francja
Francja