Pommes farcies aux fruits secs

Pommes farcies aux fruits secs

2.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de raisins secs
    25 g
  • de calvados
    10 g
  • d'oignon rouge coupé en deux
    120 g
  • de beurre doux
    20 g
  • d'abricots secs dénoyautés coupés en six
    50 g
  • de noix décortiquées
    25 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • pommes type Gala
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 216 kcal / 908 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...