Pommes farcies aux fruits secs

Pommes farcies aux fruits secs

2.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 25 g de raisins secs
  • 10 g de calvados
  • 120 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 20 g de beurre doux
  • 50 g d'abricots secs dénoyautés coupés en six
  • 25 g de noix de Grenoble décortiquée décortiquées
  • 1 pincée de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pommes type Gala

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 908 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...