![Sauce rose au yaourt Sauce rose au yaourt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AF1E05B-3630-42E6-9382-4FE199290402/Derivates/B3207FA2-44E8-49E0-A43C-A1980D1EC2A7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de baies roses
- 200 g de betterave cuite, coupée en morceaux
-
200
g de yaourt nature
lub 200 g de fromage blanc nature - ½ c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 150 kJ / 36 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à la mangue
50 min
Verrine saumon-endive
10 min
Tartare de légumes
30 min
Tarte aux crudités
2u. 50min
Le Green Juice paléo
10 min
Sucre au thym
Brak ocen
Smoothie fraîcheur
5 Min
Cocktail au concombre
5 Min
Guacamole de petits pois
20min
Smoothie aux myrtilles
5 Min
Carottes parfumées
5 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min