Sauce rose au yaourt

Sauce rose au yaourt

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 5 g de baies roses
  • 200 g de betterave cuite coupée en morceaux
  • 200 g de yaourt nature
    200 g de fromage blanc nature
  • ½ c. à café de sel non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de vinaigre balsamique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 150 kJ / 36 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...