Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 c. à café rase de marjolaine déshydratée
- 1 c. à café rase de cinq épices
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 100 g de quinoa
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de champignons de Paris frais, de belle taille, brossés et nettoyés
- 30 g de parmesan, détaillé en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 717 kJ / 172 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 Std. 10 Min
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Poivrons farcis
1 Std.
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Tartelettes printanières aux légumes
1 Std. 10 Min
Champignons farcis
55min
Gratin de fenouil
35 Min
Oignons farcis au jambon
1 Std.
Aumônières de petits légumes
40 Min
Soufflé aux artichauts
50 Min