Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 branches de persil frais
- 10 - 12 brins de ciboulette fraîche
- 1 salade verte bien tendre, type sucrine ou cœur de laitue
- 250 g de courgettes, coupées en gros morceaux
- 2 pots de yaourt nature, très froids (250 g)
- le jus d'un citron vert
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 140 kJ / 33 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Verrine céréales et mousse kiwi
20 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Jus printanier radis-pomme
5 min
Jus de tomate
10 min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Sauce rose au yaourt
10 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min