Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534 kJ / 127 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Minigratins à la grecque
20 min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 godz. 30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Gâteaux de champignons
1h 15min
Flans de petits pois
1 Std.
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 Min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min