Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pommes, pelées, épépinées et coupées en deux
- 2 poires, pelées, épépinées et coupées en deux
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 200 g d'eau
- 80 g de jus d'orange fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 838.8 kJ / 198.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pêches au basilic
30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Mug cake au whisky et au café
20 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1h
Gratin de clémentine
30 min
Gratin de figues
25 min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Poires au chocolat
30 min
Mousse aux pommes
40 min