Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pêches blanches ou jaunes, coupées en huit
- 100 g de fraises, coupées en quartiers
- 100 g de framboises fraîches
- 4 c. à café de sucre roux
- 4 - 8 feuilles de basilic frais, et réserver la tige coupée en deux dans la longueur
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27.3 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 godz. 45 min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Fruits d'été en papillote
20 min
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Pêches au basilic
30 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Compotée de fruits d'automne
30 Min
Gratin de figues
25 Min
Compote express de pêche au caramel
10 min
Verrine à la pomme
30 Min