Gnocchi au potiron jaune

Gnocchi au potiron jaune

1.8 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La pâte à gnocchi
  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • sel
    1 pincée
  • de chair de potiron coupée en tranches (2-3 mm)
    1000 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de farine de blé
    200 g
  • blancs d'œufs
    2
La cuisson des gnocchi
  • de parmesan coupé en morceaux
    30 g
  • de ciboulette fraîche hachés
    5 brins
  • de beurre doux coupé en morceaux
    40 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • eau pour cuire les gnocchi
  • sel pour cuire les gnocchi

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 444 kcal / 1858 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 20.3 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...