Boulettes d'agneau aux herbes

Boulettes d'agneau aux herbes

3.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en morceaux
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée très froide et coupée en cubes de 5 cm
  • ½ bouquet de coriandre fraîche équeuté
  • 75 g de chapelure
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 brins de thym citron

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 999 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...