Boulettes d'agneau aux herbes
TM5 TM6

Boulettes d'agneau aux herbes

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 100 g d'oignon, coupé en morceaux
  • 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
  • ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
  • 75 g de chapelure
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 5 brins de thym-citron

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
999 kJ / 239 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy