Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Rouille
10min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Soupe de poisson
40min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35min
Fish cakes
1 godz. 5 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Navettes
2 Std.
Sauce rouille
10min
Canard aux amandes
40min
Polpettes siciliennes
1小时