Choucroute de la mer

Choucroute de la mer

4.4 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de crevettes crues, décortiquées de belle taille (garder les têtes)
    300 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • clous de girofle
    2
  • baies de genièvre
    4
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de choucroute crue
    500 g
  • de filet de colin coupé en quatre
    150 g
  • de filet de saumon frais, paré et désarêté coupé en quatre
    150 g
  • de dos de cabillaud coupé en quatre
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de filet de haddock coupé en quatre
    150 g
  • de crevettes crues, décortiquées de belle taille
    300 g
  • de purée d'amande
    1 c. à soupe
  • d'aneth frais
    3 branches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 393 kcal / 1655 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...