Rillettes aux deux saumons

Rillettes aux deux saumons

4.7 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 200 g de saumon frais coupé en cubes (3 cm)
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de vinaigre d'estragon
  • ½ c. à café de pastis parfumé, type Henri Bardouin
  • 2 brins d'estragon frais effeuillés
  • 100 g de chutes de saumon fumé
  • 40 g de beurre mou, coupé en morceaux
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 1031 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...