Caille aux raisins

Caille aux raisins

4.5 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de raisins secs et un bol d'eau tiède
  • 70 g de beurre
  • 20 g d'huile neutre
  • 4 cailles
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 500 g de pommes de terre farineuses détaillées en dés
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 500 g de raisins blancs et noirs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46 g
Kalorie 3053 kJ / 728 kcal
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...