Caille aux raisins

Caille aux raisins

4.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de raisins secs et un bol d'eau tiède
    50 g
  • de beurre
    70 g
  • d'huile neutre
    20 g
  • cailles
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de pommes de terre farineuses détaillées en dés
    500 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de raisins blancs et noirs
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 728 kcal / 3053 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...