
Wersje kompatybilne
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de raisins rouges épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière très froide
-
100
g de roquefort coupé en morceaux
lub 100 g de fromage à pâte persillée (bleu) coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 346 kcal / 1437 kJ
- Białko
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Błonnik
- 1.2 g