Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de vin blanc liquoreux
- 120 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 878 kJ / 209 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé à l'ananas
35min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Cannelés
13 godz. 45 min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Sabayon
15 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40 min
Sabayon au cidre
15 Min
Gratin aux fruits rouges
20 Min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Crumble aux fruits rouges
1 Std. 15 Min