Gratin au sabayon et aux fruits rouges
TM6 TM5 TM31

Gratin au sabayon et aux fruits rouges

3.5 (14 ocen)

Składniki

  • 120 g de vin blanc liquoreux
  • 120 g de sucre en poudre
  • 6 jaunes d'œufs
  • 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
878 kJ / 209 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy