Gratin au sabayon et aux fruits rouges

Gratin au sabayon et aux fruits rouges

3.4 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 120 g de vin blanc liquoreux
  • 120 g de sucre en poudre
  • 6 jaunes d'œufs
  • 600 g de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.5 g
Kalorie 878 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...