Gratin au sabayon et aux fruits rouges

Gratin au sabayon et aux fruits rouges

3.5 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • de vin blanc liquoreux
    120 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • jaunes d'œufs
    6
  • de fruits rouges frais variés (fraises, cerises, framboises, mûres, myrtilles...)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 209 kcal / 878 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...