Marmite du pêcheur

Marmite du pêcheur

4.7 131 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • d'ail
    15 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de concentré de tomate
    70 g
  • d'herbes aromatiques fraîches (thym, fenouil, persil, laurier)
    1 bouquet
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées prêtes à cuire
    500 g
  • de crevettes roses, crues et non décortiquées (entières)
    300 g
  • de filets de poisson blanc (cabillaud, par exemple)
    300 g
  • d'eau
    500 g
  • de safran
    1 dose

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 283 kcal / 1190 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...