Osso-buco de lotte

Osso-buco de lotte

4.2 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • orange non traitée jus et zeste
    1
  • d'échalotes
    80 g
  • gousses d'ail
    2
  • de carotte coupée en tronçons
    100 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de tomates coupées en quartiers
    500 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier frais
    1
  • de sel fin non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de petites pommes de terre nouvelles
    600 g
  • de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328 kcal / 1389 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...