
Urządzenia i Akcesoria
Maquereaux à la moutarde
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
oignon coupé en deux1
-
d'eau300 g
-
de moutarde à l'ancienne120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de pommes de terre coupées en rondelles400 g
-
maquereaux frais entiers levés en filets par votre poissonnier2
-
de crème fraîche épaisse, 15% m.g.50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
351 kcal /
1467 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja