Maquereaux à la moutarde

Maquereaux à la moutarde

4.1 82 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 300 g d'eau
  • 120 g de moutarde à l'ancienne
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 2 maquereaux frais entiers levés en filets par votre poissonnier
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22.8 g
Kalorie 1467 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...