
Urządzenia i Akcesoria
Pintade au chou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
petit chou frisé coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau1
-
de carotte coupée en deux dans la longueur350 g
-
d'oignon coupé en deux300 g
-
de lardons200 g
-
de bouillon de volaille1 cube
-
de vin blanc180 g
-
d'eau300 g
-
petite pintade coupée en six morceaux1
-
petites pommes de terre coupées en deux5
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
488 kcal /
2052 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de la volaille
10 Przepisów
Francja
Francja