Pintade au chou

Pintade au chou

4.6 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • petit chou frisé coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
    1
  • de carotte coupée en deux dans la longueur
    350 g
  • d'oignon coupé en deux
    300 g
  • de lardons
    200 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de vin blanc
    180 g
  • d'eau
    300 g
  • petite pintade coupée en six morceaux
    1
  • petites pommes de terre coupées en deux
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2052 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...