Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane

Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane

4.3 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    ½
  • de jus de pamplemousse
    50 g
  • d'huile neutre
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • avocats
    2
  • banane coupée en morceaux
    1
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de piment de Cayenne en poudre
    1 pincée
  • pamplemousse détaillé en suprêmes
    1
  • de chair de crabe en conserve
    130 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1348 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...