
Wersje kompatybilne
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ gousse de vanille fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 325 kcal / 1348 kJ
- Białko
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 15 g