Crème de haricots blancs au jambon sec

Crème de haricots blancs au jambon sec

4.4 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • de haricots blancs en boîte rincés et égouttés
    200 g
  • de bouillon de légumes
    ½ cube
  • de vinaigre de xérès
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    50 g
  • de jambon de Bayonne
    2 tranches
  • feuilles de roquette
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 79 kcal / 331 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...