Lotte au beurre rouge

Lotte au beurre rouge

3.9 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Le poisson
  • d'oignon coupé en quatre
    80 g
  • d'eau
    600 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de persil frais
    1 brin
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
    600 g
La sauce
  • d'échalotes
    60 g
  • de vinaigre de vin rouge
    25 g
  • de vin rouge
    40 g
  • de beurre demi-sel très froid
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 605 kcal / 2503 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 52.5 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...