
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de chair de melon détaillée en billes
- 300 g d'eau
- 300 g de carottes coupées en filaments
- 10 g d'amandes décortiquées entières
- 6 feuilles de menthe fraîche
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de jus d'orange
- 20 g de vinaigre aux agrumes
- 1 pincée de sel fin à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de fraises coupées en quatre
- 3 tranches de jambon de Bayonne coupées en trois dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 146 kcal / 604 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Węglowodany
- 10 g