Oignons farcis au jambon

Oignons farcis au jambon

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • gros oignons
    4
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe
  • de persil frais
    1 bouquet
  • de gouda coupé en morceaux
    50 g
  • de beurre
    20 g
  • de jambon fumé coupé en fines lanières
    200 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • œuf
    1
  • de sel fin à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de paprika à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de tomates détaillées en dés
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1414 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...