Fondue de lotte au curcuma

Fondue de lotte au curcuma

3.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
    400 g
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    1 c. à café
  • sel
  • de carotte coupée en morceaux
    100 g
  • de poireau coupé en rondelles
    100 g
  • de céleri branche coupé en rondelles
    100 g
  • de fumet de poisson réhydraté
    800 g
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 146 kcal / 620 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...