Porc aux abricots secs

Porc aux abricots secs

3.4 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'eau
  • 1 sachet de thé noir
  • 3 étoiles de badiane
  • 1 bâton de cannelle
  • 150 g d'oignon pelé et coupé en quatre
  • 15 g d'huile d'olive
  • 600 g d'échine de porc coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 2 c. à soupe de miel liquide
  • 60 g d'amande émondée non salées
  • 120 g d'abricots secs dénoyautés moelleux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 2254 kJ / 541 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...