Porc aux abricots secs

Porc aux abricots secs

3.4 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    50 g
  • de thé noir
    1 sachet
  • étoiles de badiane
    3
  • bâton de cannelle
    1
  • d'oignon pelé et coupé en quatre
    150 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • d'échine de porc coupée en cubes de 3 cm de côté
    600 g
  • de miel liquide
    2 c. à soupe
  • d'amandes émondées non salées
    60 g
  • d'abricots secs dénoyautés moelleux
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 541 kcal / 2254 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...