Le saumon sauvage au vinaigre de framboise

Le saumon sauvage au vinaigre de framboise

4.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de riz long
    150 g
  • d'eau
    900 g
  • filets de saumon frais sauvage de préférence (150 g env. chacun)
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de framboises fraîches ou surgelées (préalablement décongelées)
    50 g
  • d'échalotes coupées en deux
    90 g
  • de poivre vert en saumure
    1 c. à soupe
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • de vinaigre de framboise
    2 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 532.8 kcal / 2229 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 28.2 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...