
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes coupées en tronçons
- 700 g de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en petits cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 197 kcal / 823 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 16 g