Velouté de poivron rouge

Velouté de poivron rouge

4.1 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 700 g de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème liquide entière
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de ciboulette fraîche
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en petits cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 823 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...