Velouté de céleri au stilton
TM5 TM31 TM6

Velouté de céleri au stilton

4.2 (35 ocen)

Składniki

  • 200 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
  • 400 g de céleri-rave, coupé en morceaux
  • 100 g de blanc de poireau
  • 900 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de stilton, coupé en morceaux (voir "Variante(s)")
  • du sel
  • du poivre moulu
  • brins de persil frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1075 kJ / 258 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy