Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis

Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis

4.6 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de panais coupés en morceaux
    800 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    100 g
  • d'eau
    400 g
  • étoile de badiane
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de lait à ajuster en fonction de la consistance souhaitée
    100 - 150 g
  • de beurre demi-sel
    40 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • noix de saint-jacques
    12
  • de pastis
    20 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390 kcal / 1626 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...