Velouté de panais à l'huile de noisette

Velouté de panais à l'huile de noisette

3.8 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 700 g de panais
  • 200 g de lait entier de préférence
  • 400 g d'eau
  • du sel
  • 40 g de noisettes entières
  • 50 g de crème liquide entière
  • 2 brins de cerfeuil frais ciselés
  • 2 c. à soupe d'huile de noisette
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 797 kJ / 192 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...