Minestrone de légumes aux petites pâtes

Minestrone de légumes aux petites pâtes

3.5 51 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 70 g d'oignon (1 oignon), coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 150 g de blanc de poireau (1 blanc), en rondelles
  • 175 g de carottes (2 carottes), en petits cubes
  • 175 g de courgettes (2 courgettes), en petits cubes
  • 75 g de fenouil en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • 1 feuille de laurier
  • 4 branches de thym frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de pâtes sèches (petites pâtes)
  • 100 g d'haricots verts extra-fins en tronçons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 335 kJ / 80 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...