
Urządzenia i Akcesoria
Sphères glacées au caramel de café
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
8 portions
Składniki
Le caramel de café
-
de sucre en poudre100 g
-
d'espresso chaud50 g
-
de beurre doux15 g
La crème glacée
-
jaunes d'œufs4
-
de sucre en poudre75 g
-
de lait300 g
-
de liqueur d'amande type Amaretto50 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
255 kcal /
1066 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja