Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur

Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur

3.7 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 parts

Składniki

  • chapelure
  • de sucre en poudre
    180 g
  • de pâte d'amande coupée en morceaux
    100 g
  • de beurre doux mou, et en morceaux, et un peu pour le moule
    150 g
  • œufs
    3
  • de farine blanche type 45
    180 g
  • de levure chimique
    3 c. à café rase
  • de griottes égouttées
    200 g
  • d'eau
    1400 g
  • sucre glace maison pour la finition

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 166.9 kcal / 697.7 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...