Petits chocolats à la liqueur

Petits chocolats à la liqueur

4.0 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
24 pièces

Składniki

La ganache à la liqueur
  • 100 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 10 g de beurre doux
  • 20 g de liqueur d'amande type Amaretto
L'enrobage chocolat
  • 300 g de chocolat noir détaillé en morceaux

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1 g
Kalorie 442 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...