Petits chocolats à la liqueur
TM31 TM5 TM6

Petits chocolats à la liqueur

4.0 (9 ocen)

Składniki

La ganache à la liqueur

  • 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 10 g de beurre doux
  • 20 g de liqueur d'amande, type Amaretto

L'enrobage chocolat

  • 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
442 kJ / 106 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy