Petits chocolats à la liqueur

Petits chocolats à la liqueur

4.0 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
24 pièces

Składniki

La ganache à la liqueur
  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    100 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    60 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de liqueur d'amande type Amaretto
    20 g
L'enrobage chocolat
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    300 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 106 kcal / 442 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...