Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base chocolat
- 100 g de lait de coco
- 25 g d'huile de coco hydrogénée
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La bûche
- 600 g de tofu soyeux
- 300 g de lait de coco
- 110 g de sucre de coco
- 2 pincées de vanille en poudre
- 3 g d'agar-agar (1,5 sachet)
- 75 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1558.4 kJ / 374.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche poire-caramel
9h 15 min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1h 15min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Carrés menthe-chocolat
5h
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 Std. 30 Min
Gâteau un peu forêt-noire
45 Min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13 Std.
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Bûche tout chocolat
7小时 20 分钟
Bûche royale
3h 50min