Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Stewed rhubarb and raspberries
-
rhubarb cut into pieces (4 cm)300 g
-
frozen raspberries100 g
-
caster sugar140 g
-
orange juice only1
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed1
Bread and butter pudding
-
butter for greasing
-
fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)12 slices
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar for dusting
-
rhubarb thinly sliced (½ cm)50 g
-
eggs4
-
full cream milk160 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
brandy50 g
-
caster sugar50 g
-
raw sugar for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
339.6 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
3272.8 kJ /
779.2 kcal
Tłuszcz
34.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
94.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Steamed ginger puddings
40 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min