Rhubarb and ricotta bread and butter pudding

Rhubarb and ricotta bread and butter pudding

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Stewed rhubarb and raspberries
  • rhubarb cut into pieces (4 cm)
    300 g
  • frozen raspberries
    100 g
  • caster sugar
    140 g
  • orange juice only
    1
  • lemon juice
    20 g
  • vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed
    1
Bread and butter pudding
  • butter for greasing
  • fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)
    12 slices
  • orange zest only, no white pith
    1
  • icing sugar for dusting
  • rhubarb thinly sliced (½ cm)
    50 g
  • eggs
    4
  • full cream milk
    160 g
  • pouring (whipping) cream
    220 g
  • brandy
    50 g
  • caster sugar
    50 g
  • raw sugar for sprinkling

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 779.2 kcal / 3272.8 kJ
Białko 24.4 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 94.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 20.1 g
Sód 339.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...