Urządzenia i Akcesoria
Kumara pie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Rosemary crust
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)120 g
-
water90 g
Kumara filling
-
walnuts40 g
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)800 g
-
eschalots cut into halves2
-
garlic cloves peeled2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
milk120 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt flakes (optional)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
155.4 mg
Białko
5 g
Kalorie
1102.7 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min