Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut dukkah with fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 portions
Składniki
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
105.3 kJ /
25.1 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Beetroot salad
10 min
Basil pesto
10 min
Za'atar seasoning
5 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Wholegrain mustard
120 godz.
Dukkah
25 min
Quick beetroot relish
40 min