Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut dukkah with fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 portions
Składniki
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
105.3 kJ /
25.1 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown sugar spice rub
5 min
Lemon and caper aioli
15 min
Basil pesto
10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Nut and seed butter
10 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Dukkah
25 min
Cypriot grain salad
45 min
Hommus
15 min