Hazelnut dukkah with fennel

Hazelnut dukkah with fennel

4.4 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
25 portions

Składniki

  • white sesame seeds
    40 g
  • sunflower seeds
    15 g
  • almonds
    20 g
  • hazelnuts
    20 g
  • coriander seeds
    ½ tsp
  • fennel seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • nori sheets torn into pieces
    2 sheets
  • garlic powder (optional)
    ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 46 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 105.3 kJ / 25.1 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...