Cheese and spring onion galette
TM6 TM5 TM31

Cheese and spring onion galette

4.2 (22 oceny)

Składniki

Pastry

  • 70 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 120 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • 2 pinches sea salt
  • 1 egg yolk
  • 30 g chilled water

Filling

  • 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 40 g unsalted butter
  • 140 g spring onion/shallot, trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices
  • 100 g flaked almonds
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 2 egg yolks
  • 1 egg
  • 1 tsp dried marjoram
  • 2 tbsp full cream milk

Creamy tofu dressing

  • 200 g extra virgin olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 150 g silken tofu
  • 1 tbsp seeded wholegrain mustard
  • 60 g balsamic vinegar
  • 2 tbsp miso paste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3305 kJ / 786.8 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
20.9 g
Tłuszcz
70.1 g
Tłuszcz nasycony
22.2 g
Błonnik
4.1 g
Sód
1044.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy