Urządzenia i Akcesoria
Cheese and spring onion galette
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces (3-4 cm)70 g
-
self-raising flour plus extra for dusting120 g
-
sea salt2 pinches
-
egg yolk1
-
chilled water30 g
Filling
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
unsalted butter40 g
-
spring onion/shallot trimmed, white part cut into halves; green part cut into thin slices140 g
-
flaked almonds100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
egg yolks2
-
egg1
-
dried marjoram1 tsp
-
full cream milk2 tbsp
Creamy tofu dressing
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves3
-
silken tofu150 g
-
seeded wholegrain mustard1 tbsp
-
balsamic vinegar60 g
-
miso paste2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1044.3 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
3305 kJ /
786.8 kcal
Tłuszcz
70.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
22.2 g
Węglowodany
20.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Bircher muesli
12 godz. 10 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1 godz. 10 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Fresh tomato tart
40 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min