Urządzenia i Akcesoria
Ginger bundt cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
butter cut into pieces (3-4 cm), plus extra for greasing120 g
-
raw almonds100 g
-
fresh ginger peeled2 - 3 cm
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
buttermilk190 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs3
-
spelt flour (see Tips)210 g
-
ground ginger1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.4 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1043.3 kJ /
248.3 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick almond biscuits
35min
Zucchini slice
45min
Steamed ginger puddings
40min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Lime sour cream bundt cake
50min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Apple and date cake
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Basic bread
1h 35min