Urządzenia i Akcesoria
Fruity pear mince tarts
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pieces
Składniki
Almond pastry
-
raw sugar or Rapadura sugar30 g
-
blanched almonds30 g
-
plain flour210 g
-
butter chilled and cut into pieces130 g
-
mixed spice½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
egg yolk1
-
water or orange juice (approx. ½ orange)3 - 4 tsp
Marzipan shapes
-
raw sugar250 g
-
blanched almonds250 g
-
natural almond extract¼ tsp
-
cornflour plus extra for dusting2 tbsp
-
egg white1
-
cornflour for dusting
Mince filling
-
butter for greasing
-
orange zest only, no white pith1
-
pears peeled, cores removed and cut into quarters750 g
-
caster sugar250 g
-
dried cranberries100 g
-
currants130 g
-
glace ginger cut into pieces50 g
-
flaked almonds60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
orange juice (approx. ½ orange)40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
brandy (optional)2 tbsp
-
egg lightly beaten, for brushing1
Brandy cream sauce
-
raw sugar70 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk200 g
-
eggs3
-
brandy40 g
-
icing sugar for dusting pies
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
88.6 mg
Białko
8 g
Kalorie
2044 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry jam
50 min
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Apple cake
1 godz.
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Lemon or lime butter
15 min