
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 60 g blanched almonds
- 60 g coconut flour (see Tips)
- 80 g arrowroot flour plus extra for dusting
- 140 g buckwheat flour (see Tips)
- 160 g unsalted butter chilled, plus extra for greasing
- 50 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g water
- 2 egg yolks
Filling
- 1 Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters
- 40 g soft dark brown sugar
- 100 g dried cranberries
- 100 g raisins
- 50 g currants
- 30 g mixed peel
- 40 g dried blueberries
- ½ lemon zest (no white pith) and juice
- ½ orange zest (no white pith) and juice
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ½ tsp ground nutmeg
- 60 g brandy
- 1 egg lightly beaten, for brushing
- pure icing sugar for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 172.8 kcal / 725.7 kJ
- Białko
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Sód
- 14.2 mg
Alternatywne przepisy
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Finger lime tarts
2h 30min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Brandy butter
10min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min