Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastry
- 60 g blanched almonds
- 60 g coconut flour (see Tips)
- 80 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 140 g buckwheat flour (see Tips)
- 160 g unsalted butter, chilled, plus extra for greasing
- 50 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g water
- 2 egg yolks
Filling
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 40 g soft dark brown sugar
- 100 g dried cranberries
- 100 g raisins
- 50 g currants
- 30 g mixed peel
- 40 g dried blueberries
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- ½ orange, zest (no white pith) and juice
- 1 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ½ tsp ground nutmeg
- 60 g brandy
- 1 egg, lightly beaten, for brushing
- pure icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 725.7 kJ / 172.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 14.2 mg
Alternatywne przepisy
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Steamed orange puddings
1h 25min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Lemon or lime butter
15min
Citrus marmalade
2h 20min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Lemon delicious
1h 5min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min