
Urządzenia i Akcesoria
糯米椒炒五花肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
豆豉 ,略微壓扁2 茶匙
-
五花肉 ,切細條250 克
-
糖½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糯米椒 ,切斜段100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
41.4 kcal /
173.1 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
216.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan