糯米椒炒五花肉

糯米椒炒五花肉

4.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 豆豉 ,略微壓扁
    2 茶匙
  • 五花肉 ,切細條
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 糯米椒 ,切斜段
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 41.4 kcal / 173.1 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 216.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...