
Urządzenia i Akcesoria
清蒸冬菜鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
米酒30 克
-
味醂30 克
-
醬油10 克
-
冰糖粉5 克
-
鱈魚片 (約1片)300 克
-
冬菜5 克
-
薑 ,切絲10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
-
新鮮香菜 ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
174.6 kcal /
730.1 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
0.025 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan