清蒸冬菜鱈魚

清蒸冬菜鱈魚

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 米酒
    30 克
  • 味醂
    30 克
  • 醬油
    10 克
  • 冰糖粉
    5 克
  • 鱈魚片 (約1片)
    300 克
  • 冬菜
    5 克
  • ,切絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    10 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • ,切蔥花
    10 克
  • 新鮮香菜 ,只取葉子
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 174.6 kcal / 730.1 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 11.7 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 0.025 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...