Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 米酒
- 30 克 味醂
- 10 克 醬油
- 5 克 冰糖粉
- 300 克 鱈魚片 (約1片)
- 5 克 冬菜
- 10 克 薑 ,切絲
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- 5 克 新鮮香菜 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 730.1 kJ / 174.6 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 0.025 g