古早味蛋餅皮
TM5 TM6

古早味蛋餅皮

4.5 (46 ocen)

Składniki

  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 顆 蛋
  • 250 克 水
  • 130 克 低筋麵粉
  • 1 茶匙 太白粉
    lub 1 茶匙 地瓜粉
  • 油 ,少許 (煎餅用)

Wartości odżywcze
na 1 片
Kalorie
486 kJ / 116.3 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
17.9 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
35.4 g
Błonnik
0.4 g
Sód
74.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy