Axoa d'agneau

Axoa d'agneau

4.7 111 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon jaune coupé en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • de poivron rouge épépiné et coupé en morceaux
    200 g
  • d'épaule d'agneau désossée détaillée en cubes (2-3 cm)
    600 g
  • de piment d'Espelette
    ½ c. à café
  • de piment doux
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de lardons
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de thym frais
    2 branches
  • feuille de laurier frais
    1
  • de bouillon de viande
    400 g
  • de pommes de terre à chair ferme détaillées en cubes (2-3 cm)
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 598 kcal / 2507 kJ
Białko 39.8 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...