Risotto de crozets aux champignons et au lard

Risotto de crozets aux champignons et au lard

2.0 102 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 70 g de cantal vieux, en cubes
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 100 g de lard fumé, en tranches fines coupées en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 100 g de champignons bruns, frais coupé en tranches
  • 300 g de pâtes sèches type crozets
  • 200 g d'eau
  • sel
  • poivre moulu
  • 100 g de vin blanc sec
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 461.8 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 2369.6 kJ / 566.4 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 60.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...