Brandade de cabillaud et poireau
TM5 TM6

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 (54 oceny)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
  • 80 g d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre nouvelles
  • 600 g de filet de cabillaud
  • 2 c. à soupe de persil frais, ciselé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1966 kJ / 468 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy