Brandade de cabillaud et poireau

Brandade de cabillaud et poireau

3.2 56 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de poireaux coupés en gros morceaux
    400 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • sel
  • poivre moulu
  • d'eau
    350 g
  • de pommes de terre nouvelles
    400 g
  • de filet de cabillaud
    600 g
  • de persil frais ciselé
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468 kcal / 1966 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...