Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 468 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 26 g
Alternatywne przepisy
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Tajine de poissons au curry
55min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Blanquette de cabillaud
55min
Osso-buco de lotte
45 Min