Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzetti (peso netto)
- 50 g di sakè
- 40 g di zucchero
- 120 g di salsa di soia
-
1
foglia di porro, la parte verde a pezzi
lub 1 foglia di cipollotto, la parte verde a pezzi - 800 g di filetti di salmone fresco con la pelle
- 400 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a listarelle sottili
- 100 g di peperoni a listarelle sottili
- 200 g di zucchine a listarelle sottili
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527.9 kJ / 604.2 kcal
- Białko
- 52.3 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 3457.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Pollo con salsa al curry
50min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40 min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2óra
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Ramen giapponese
1h 40 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Guacamole Tex-Mex
5 min